Seadream Yacht Club

Seadream Yacht Club
Seadream II Foto: R.Eime ( 800 x 446 licentie)

Wat maakt de luxe cruise maatschappij Seadream Yacht Club zo bijzonder?

Informele sfeer op de kleine en luxe Seadream I en II

Op de kleine cruiseschepen van Seadream Yacht Club hangt een gezellige informele sfeer. De 110 gasten en de 95 crew zorgen samen voor een onvergetelijke gezellige cruise.

De kapitein gaat ook wel mee eens mee als begeleider op een mountainbike tocht aan de wal! Dat is leuk toch?! De service op Seadream is (bijna) 1 op 1 en perfect te noemen.

Er zijn geen formele avonden. De dresscode is casual netjes voor het diner en overdag vrijetijdskleding.

Iedereen kan buiten eten bij Seadream!

Op een cruise met Seadream ben je bijna niet in je hut, alleen om te slapen, en gebeurt eigenlijk veel buiten op het dek. Zo kan je ook allemaal tegelijk gelijk buiten eten.

Er is volop ruimte gecreeërt voor alle 110 gasten om op het dek te genieten van heerlijk eten en het mooie uitzicht over zee of een mooi haventje.

Er zijn ook geen suites met balkon omdat het dek zo ruim dat er voor iedereen wel ergens een plek is om rustig te zitten. Wel hebben alle suites en buitenhutten mooi uitzicht!

Romantisch op het dek slapen?

Voor de romantici onder ons. Er is een speciaal balinees bed op het dek waar je gebruik van kan maken voor diner en om te slapen onder de sterrenhemel.

Er is natuurlijk een afscheiding gemaakt en ook een overkapping die dicht kan. Hoe romantisch kan een cruise met Seadream zijn? Lees meer hierover en bekijk de video hier.

Watersporters opgelet!

Bij Seadream Yacht Club is op beide cruiseschepen een giga marina. Dit betekent dat je vanaf de achterkant van het cruiseschip zo het water in kan om te surfen, peddelen, zeilen etc. Er is een platform vanwaar je zo de zee in kan springen.

En er zijn echt superveel mogelijkheden qua activiteiten. Surfen, zeilen, stand up peddelen, waterski, snorkelen, kayaken, waverunners, bananenbootjes en Hobie cats. Gewoon zwemmen mag ook natuurlijk.

Wat is inclusief bij Seadream?

  • De overnachting in de suite( alle suites met uitzicht!)
  • Alle maaltijden
  • Een ruime keuze aan geselecteerde drank
  • de fooi
  • 24 uur roomservice
  • gebruik van de marina
  • en het gebruik van de mountainbikes aan land

Het enige waar je voor moet betalen is internet ( 35 $ per dag), de behandelingen in de spa en eventueel overige prive uitgaven aan boord.

Zelf een leuke cruise boeken met Seadream?

Uitgelichte afbeelding: Seadream. Bron: Roderick Eime (www.flickr.com. ( 1920 x 790 licentie)