Wat zijn 5 Redenen om een cruise met Pullmantur te maken?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Inhoudsopgave

Waarom een cruise maken met Pullmantur? Hier vertel ik je meer over deze gezellige gezellige Spaanse cruisemaatschappij. Pak een kopje koffie erbij en lees lekker verder!

Fun en ontspanning voor en met een gemengd publiek bij Pullmantur

Pullmantur
Pooldeck op Pullmantur Sovereign.Foto: S.Vasques

Op de grote cruiseschepen van Pullmantur is genoeg te feesten. Disco’s, bars,  restaurants en zwembaden zijn er volop aan boord en je hoeft je dus ook niet te vervelen. Daarnaast is er natuurlijk ook een spa waar je heerlijk kan bijkomen van al die feestjes.

Er zijn natuurlijk ook genoeg kinderactiviteiten. Je vind op de schepen dan ook een mooie mix van publiek: oud, gemiddelde leeftijd, gezinnen en jonge mensen.

Op zijn Spaans cruisen( en eten)

Een cruise met Pullmantur is een spaanse cruise want naast dat de crew Spaans spreekt(ook engels en frans hoor) is de hele sfeer aan boord van de cruiseschepen van Pullmantur Spaans georienteerd. Zoals tapas als snack en het diner is ook op Spaanse tijden. De vroege zitting is namelijk om 20.00 en de late zitting om 22.00!

De Spaanse sfeer zie je ook in de wervelende shows terugkomen. In het begin richtte zij zich voornamelijk op de Spanjaarden, nu richten zij zich ook op rest van europa aangezien de crew naast spaans ook engels en frans spreekt!

Grote cruiseschepen bij Pullmantur

Deze gezellige spaanse cruisemaatschappij heeft 4 grote cruiseschepen in de vaart. De 2 kleinere schepen zijn de Horizon(1828 gasten) en de Zenith(1828 gasten). Bij beide zijn er 8 restaurants en bars.

De wat grotere zijn de Sovereign( 2733 gasten, 14 restaurants en bars) en de Monarch (voor 2752 gasten, 15 restaurants en bars). Het zijn alle grote cruiseschepen met veel vertier en activiteiten.

Goedkope cruises voor goede kwaliteit!

De cruises van Pullmantur zijn redelijk goedkoop en bieden een goede kwaliteit. Voor een ieder die nog nooit gecruist heeft is een cruise met Pullmantur bijvoorbeeld een goed begin. Maar dat is natuurlijk voor iedereen verschillend want je moet wel van grote cruiseschepen houden.

Wat is inclusief bij Pullmantur?

De drankjes en maaltijden zijn inbegrepen bij de cruiseprijs. Ook is vaak de fooi inbegrepen bij de cruiseprijs. Dit staat dan apart aangegeven bij de cruise.

Wil jij meer info?

Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat dan een reactie achter.

Uitgelichte afbeelding: R.Halfpaap

Wat Zijn 10 Mooie Cruise Havens Die Jij Niet Mag Missen?

Vul je naam en emailadres in en ontvang Gratis en direct een prachtig PDF met 10 mooie havens in je postvak. Geschreven i.s.m. Captaincruise! Tevens ontvang je 1 x per 2 weken een mail met interessant cruise nieuws en leuke aanbiedingen. PS: wij houden ook niet van spam. Je emailadres is veilig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *