MSC Crociere

Inhoudsopgave

Wat maakt MSC Crociere of MSC Cruises zo bijzonder?

Grote, luxe cruiseschepen bij MSC Crociere

De MSC Seaview. Foto: KB

MSC Crociere of MSC Cruises is de grootste cruisemaatschappij van Europa in prive handen. Sorrento is de geboorteplaats van MSC en nog steeds een populaire cruisehaven.

MSC Crociere heeft ondertussen 18 cruiseschepen van middelgroot tot groot. Op de kleinste (Opera) kunnen ongeveer 2000 passagiers en op de grootste ( Bellisima, Seaview, Seaside) ruim 5000!

MSC Crociere is voor jong en oud

Bij MSC Crociere hoeft niemand zich te vervelen. Er is zoveel entertainment voor jong én oud! Er is keus uit o.a: een sigarenclub, uitgebreide spa, zwembaden, 4D bioscopen, bowlingbaan, winkeltjes, casino, vele restaurants en barretjes en natuurlijk ook een kinderanimatieteam. hier worden met de kinderen allerlei activiteiten gedaan onder begeleiding van gekwalificeerd personeel.

Ook kunnen kinderen vaak mee tegen een aantrekkelijke prijs! Natuurlijk is er ook een groot theater waar super shows worden gehouden, is er live muziek en een disco. Sporters kunnen zich ook goed uitleven in de fitness ruimte, op de tennisbaan, squashbaan en/of basketbalveld.

En wat dacht ja van een gezinsfoto op de ondertussen beroemde Swarovski trap in het atrium van het schip? Of een ritje met de langste zipline op een cruiseschip?

  • Veel entertainment voor jong en oud
  • Kinderanimatieteam
  • Kinderen kunnen vaak mee tegen een aantrekkelijke prijs
  • Swarovskitrap op de nieuwste cruiseschepen: Seaside, Seaview en Bellisima.
  • De zipline op de MSC Seaside is natuurlijk geweldig!

MSC Crociere biedt betaalbare cruises aan

Wat ik ook zo leuk vind aan MSC Crociere is dat het betaalbare cruises aanbied voor iedereen. Natuurlijk kan je duurder gaan zitten door een duurdere suite te boeken maar een leuke 7 of 8 daagse cruise heb je al vanaf rond de 400 – 500 euro. Dan heb je een binnenhut. En wees nou eerlijk. Met zoveel vertier aan boord slaap je toch alleen maar in je hut!

Voor diegene die meer luxe willen heb je natuurlijk een buitenhut/balkonhut of mooie suites met balkon. De prijzen zijn dan vanaf ongeveer 700 euro maar dat verschilt per schip en per cruise. Dit zijn geen vaste prijzen maar is meer een aanduiding. Sommige cruises worden aangeboden met drankenpakket, bij andere cruises komt er nog een drankenpakket bij.

Lees over het drankenpakket bij MSC Crociere. Vanaf 29 euro heb je al een drankenpakket per persoon per nacht.

Veel eetgelegenheden, bars en lounges

Met zulke grote cruiseschepen waar op sommige wel meer dan 5000 passagiers kunnen, moet je natuurlijk flink wat restaurants hebben. Topchefs zijn aangetrokken om de beste kwaliteit eten aan de gasten te bieden.

Natuurlijk is er volop keus op alle cruiseschepen van MSC Crociere. Naast de main Dining room zijn er buffetrestaurants en a la carte restaurants. Overal is keus uit heerlijke gerechten uit Italië, maar ook uit andere delen van de wereld o.a. Azië.

Uitgelichte afbeelding: Guiliano Belli