Cruise voorbereiding

Wat is een goede cruise voorbereiding? Als jij nieuw bent in cruisen dan weet jij misschien niet waar je moet beginnen. Als jij door de bomen het bos niet meer goed ziet (in dit geval de beste cruise voor jou) dan is het handig even verder te lezen. Er zijn een aantal zaken die je eerst voor jezelf op papier kan zetten voordat je meteen een cruise boekt.

Verder kan je in deze categorie cruise voorbereiding van alles lezen over hoe jij een cruise goed voorbereid.

Cruise voorbereiding 1: Wanneer gaan we op cruise?

Ga je in de zomervakantie omdat je bijvoorbeeld met de kinderen een leuke cruise wilt maken? Dan ben je gebonden aan vakanties en is de prijs misschien wat hoger. Door vroeg te boeken (minstens 18 maanden! van te voren) heb je kans op betere prijzen! Wil jij daarentegen het Noorderlicht zien op een cruise in Noorwegen? Dan is het handig om tussen eind september en eind maart po een cruise te gaan.

2: Wat is ons budget?

Misschien heb je een bepaald budget in gedachte voor je cruise. Houd rekening met het feit dat bij bepaalde cruise maatschappijen de fooi en drank nog bovenop de cruiseprijs komt. Er zijn ook all inclusive cruise maatschappijen.

Cruise voorbereiding 3: Met welke cruise maatschappij?

Er zijn cruise maatschappijen met mega grote cruiseschepen voor 5000 passagiers maar er zijn er ook voor 600. Ze zijn allemaal goed maar welke je kiest hangt af van je persoonlijke smaak en budget.

Kennisbank artikelen