Cruise reisburo

Hier zijn alle cruise aanbieders op een rijtje. Zij bieden alle goede rivier-, mini- en zeecruises aan. Ook hebben sommige andere leuke vakanties! Kijk op je gemak even rond!

Cruise aanbieders op een rij:

Cruise aanbieder: BBI Travel

BBI

BBI Travel is de enige cruise aanbieder die gespecialiseerd is voor vakanties in Ierland, Ijsland, Noorwegen, Zweden, Finland en Canada. Ook voor de Hurtigruten cruises, die mooie cruises met oa de postboot langs de Noorse kust moet je bij BBI Travel zijn. Zij vertegenwoordigen deze Noorse cruisemaatschappij in NL. Voor een mooie cruise naar b.v. het Noorderlicht moet je hier zijn.


Cruise aanbieders: Captaincruise

Crusie aanbieders

Captain cruise is één van de beste cruise aanbieders die online mooie cruises aanbied over de hele wereld. Zij hebben een mooi kantoor in Naaldwijk vanwaar zij werken en zij geven de laagste prijsgarantie en toch de beste service. De website is in Engels en Nederlands. En de cruises zijn prima online te boeken.


Cruise aanbieder: Cruisereizen.nl

Cruisereizen.nl heeft een mooie, snelle website met heel veel cruises over de hele wereld. Je kan gemakkelijk een cruise uitzoeken en dan een offerte aanvragen. Echt online boeken gaat wat moeizamer. Cruisereizen heeft een leuke informele manier van werken. Van alle cruise aanbieders geven ook zij de laagste prijsgarantie.


(Rivier) cruise aanbieders: De Jong Intra

Een specialist in riviercruises, busreizen en nog veel meer! Wintersport, campings, stedentrips, zonvakanties, autovakanties, busreizen, rondreizen en verre reizen, kerstmarkten etc. Dat allemaal voor een goede prijs. De Jong Intra voor iedereen een mooie rivier cruise of een ander soort vakantie.


Kras

Ook een bekende en goede cruise aanbieder met een overzichtelijke website is Kras.nl. Naast cruises en riviercruises bied Kras nog veel meer aan. De website vind ik echt super overzichtelijk en ook hier kan je heel makkelijk een cruise of ander soort reis online boeken. Ook dus even krassen, krassen, krassen bij Kras.


Oad

Oad is net als De Jong Intra één van de cruise aanbieders die mooie riviercruises en mini cruises aanbieden. Daarnaast hebben zij tal van andere mogelijkheden zoals busreizen, zonvakanties, wintersport, stedentrips, mini cruises etc. Een hele bekende in de reiswereld.


Cruise aanbieders: Stip Reizen

Dit vind ik zelf één van de cruise aanbieders met de makkelijkste website om online een cruise te boeken. Ze geven zelf ook aan dat je bij hun makkelijk en goedkoop een cruise( of ander soort vakantie) kan boeken. Er is niet superveel keus maar de bekendste cruise maatschappijen staan erop en er is een leuke keuze uit mooie cruises. Kijk dus hier bij Stip reizen voor een mooie cruise( of een ander soort vakantie want dat bieden ze ook aan!)


Eén van de weinige cruise aanbieders met eigen cruiseschepen: TUI.nl

Tui.nl heeft ook een hele overzichtelijke website om een mooie vakantie te boeken. Of dit nou een cruise, riviercruise, zonvakantie, stedentrip, rondreis, vakantiehuis, wintersport, een verre reis, een sportreis of gewoon een los ticket is, ze hebben het allemaal! En voor een mooie prijs. Ook is TUI één van de weinige cruise aanbieders die zelf meerder cruiseschepen hebben rondvaren. Ze heten Mein Schiff en je mooie all inclusive cruises mee kan maken over de hele wereld. Zeker de moeite waard om Tui hier even te checken 🙂


Wat zijn 10 mooie cruisehavens?

Vul je naam en email in en ontvang dit Gratis PDF met 10 mooie cruisehavens! Geschreven i.s.m. Captaincruise.nl.