Wat zijn de Costa drankenpakket prijzen?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Inhoudsopgave

Als je op cruise wilt met Costa Cruises dan zit er soms een drankenpakket inclusief de cruiseprijs maar niet altijd. Als het niet in de cruiseprijs zit, dan komt dit nog bovenop de cruiseprijs. Wat zijn de Costa drankenpakket prijzen precies? Lees even verder.

Foto:Bridgeward via Pixabay

Wat betaal je voor een cocktail bij Costa Cruises?

Je hebt de keus uit de volgende drankenpakketten.

Costa drankenpakket prijzen Pranzo & Cena

Dit basis drankenpakket Pranzo & Cena is voor 18 jaar en ouder. Dit pakket is voor diegene die tijdens lunch of diner willen genieten van een lekker biertje of glaasje wijn of fris.

Er is keus uit een onbeperkte selectie en de prijs is vanaf 17 euro pp per dag( afhankelijk van seizoen en schip). Deze prijs is inclusief de 15% servicekosten.

Voor kinderen ( 4 – 17) is een frisdrank pakket vanaf 7,99 pppd. Bij sommige cruises zie je soms dat het Pranzo & Cena drankenpakket inclusief de cruiseprijs is. Dat staat er dan specifiek bij vermeld.

Costa drankenpakket prijzen Brindiamo

Dit drankenpakket Brindiamo is voor iedereen van 18 jaar en ouder die gedurende de hele dag wil genieten van een drankje. Koffie, capuccino, frisdrank, bier, aperitiefjes en een keus uit geselecteerde wijnen en sterke dranken. De prijs is 26,50 euro pppd. Minibar drankjes en hele dure merken zijn niet inbegrepen.

Costa drankenpakket Piu Gusto

Ook voor 18 jaar en ouder en voor diegene die van de cocktails houdt! Bij het Piu Gusto drankenpakket (29,50 euro pppd) van Costa Cruises heb je naast koffie, cappuccino, bier, fris, wijn, aperitiefjes, bepaalde sterke drank ook de keus uit 34 verschillende soorten alcoholische en non alcoholische cocktails. Ook gekoelde drankjes en gemengde drankjes horen hierbij.

Costa drankenpakket Intenditore

Dit speciale drankenpakket is inclusief de beste wijnen, onbeperkte consumptie van alle drankjes met een prijs tot 9 euro. Ook de minibar en de drankjes geserveerd in je hut of suite horen erbij. Dit pakket is 45,99 euro pppd.

Costa drank voor de jeugd

Voor de Giovani ( 4 – 17 jaar) die gedurende de hele dag iets willen drinken is er het gelijkgenaamde drankenpakket dat bestaat uit: Ruime keuze uit verschillende frisdranken, smoothies, warme chocolademelk. De prijs is vanaf 16,49 euro pppd.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief de 15 % servicekosten, kunnen varieren van schip tot schip en seizoen. Ook dient iedereen in dezelfde hut of zelfde reserveringsnummer. Ook kunnen er geen rechten aan deze Costa drankenpakket prijzen worden ontleend. Costa Cruises kan ten alle tijde de prijzen aanpassen. Ik doe mijn best up to date te blijven. Veel plezier op je Costa cruise!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat een reactie achter! Eveline

Uitgelichte afbeelding: Costa Cruises. foto: Daniele Dapreto via Pixabay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *