Contact

Hier lees je wat meer over DeBesteCruiseGids.nl en hoe je contact met mij kan opnemen.

contact
Eveline

De Beste Cruise Gids is een onafhankelijke website en ik ben niet verbonden aan tour operators, cruise maatschappijen of cruise aanbieders. Ik bemiddel ook niet in cruises. Mocht je een cruise willen boeken dan kan dat door de linkjes aan te klikken van de cruise aanbieders (cruise reisburo) en daar een cruise te boeken. Dat betekent GEEN extra kosten voor jou maar wel een kleine commissie voor de Beste Cruise Gids.

Hoi! Dus welkom op de website van De Beste Cruise Gids. Mijn naam is Eveline Koole. Op deze website kan je veel informatie vinden over cruisen, cruise bestemmingen en alles wat nog meer met cruises te maken heeft. Ik vind het leuk om je wegwijs te maken in cruiseland.

Zelf heb ik twee jaar op een cruiseschip gewerkt als masseuze in de spa. Op de Seabourn Sojourn om precies te zijn. Dit is een 6 sterren cruiseschip en heel luxe en heel mooi. Absoluut aan te raden! Toen ik weer terug kwam van het werk op het cruiseschip bedacht ik mij dat het wel leuk zou zijn om een website/blog te maken over cruisen. En voila, De Beste Cruise Gids was geboren. Ik hoop dat ik met de informatie die je op De Beste Cruise Gids vind jou een leuke cruise kan bezorgen.

Zowiezo is het leuk om te cruisen. Of je nou op een klein cruiseschip wilt cruisen of een super mega groot cruiseschip, het kan allemaal. Voor iedereen is er een mooi cruiseschip zeg ik altijd. Ze zijn allemaal mooi en goed. Maar het hangt gewoon van je eigen smaak af (en budget).

Het wordt gelukkig steeds hipper en leuker om een cruise te maken en het is niet meer zoals vroeger dat cruisen alleen voor de adel is. Tegenwoordig gaat jong en oud cruisen en je hoeft ook niet meer de hele dag in je galajurk te lopen zoals vroeger

Ga lekker op onderzoek uit op De Beste Cruise Gids en  lees de informatie die je nodig hebt om een mooie cruise te boeken. Je vind hier bijna alles wat je wilt weten over cruisen en als je iets wilt vragen dan mail je mij gewoon op eckoole70@live.nl

Wil je contact met mij opnemen?

DeBesteCruiseGids.nl

Eveline Koole
Nieuw En Sint Joosland

BTW nr: NL001803010B16

eckoole70@live.nl