Carnival/Cruisen Met Fun

Inhoudsopgave

Carnival
De Carnival Breeze. Foto: Onel Musibay

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Carnival, de grootste cruisemaatschappij ter wereld?

Lekkere informele sfeer op Carnival

Op de cruiseschepen van Carnival hangt een informele sfeer. Je vindt dan ook mensen van verschillende leeftijden maar vooral bij Carnival is de gemiddelde leeftijd op de cruises wat jonger dan bij andere cruisemaatschappijen.

Er zijn trouwens wel avonden waar je je netjes moet kleden voor het diner maar daar hoef je niet verplicht naartoe. Je kan dan gewoon ergens anders eten.(Bijvoorbeeld in het lido waar je in korte broek kan eten).

1 minuut video Carnival

Grote cruiseschepen bij Carnival

Als je van cruises houdt met grote cruiseschepen dan ben je bij Carnival Cruise Lines op het goede adres. Deze Amerikaanse cruise maatschappij heeft alleen maar cruiseschepen waar tussen de 2000 en 4000 passagiers op kunnen. Totaal zijn er nu 25 cruiseschepen en er staan er voor 2019 en 2020 nog een aantal in de planning! De Panorama en Sunrise in 2019 en de Radiance in 2020. Lees meer over de cruiseschepen.

In 2020 de eerste achtbaan aan boord van het nieuwste cruiseschip!

Inderdaad, dat lees je goed. In 2020 (of misschien is het er al als je dit na 2020 leest) komt het nieuwste cruiseschip van Carnival met een echte achtbaan. Dit nieuwe cruiseschip heet Mardi Gras.

Echt talloze activiteiten voor jong én oud!

Op alle cruiseschepen is er echt van alles te doen voor iedereen! Er zijn kinderanimatieteams voor kinderen van 0 tot en met 17 jaar. Met de kinderen word onder begeleiding van alles georganiseerd. Bv excursies in de havens voor alleen kinderen.

Op het schip zelf zijn talloze activiteiten speelruimtes, games, giga glijbanen, een thriller theater, snoepwinkel, een heuze sky ride, speciale ontbijt menu’;s voor kinderen, spa treatments voor pubers en nog véél meer! (De sky ride is alleen op de Vista, Horizon en komt straks ook op de nieuwe Carnival Panorama!)

Voor ouderen zijn er shows, verschillende bars en restaurants( buffet en a la carte!), wijn en martini proeverijen, kookworkshops, spa en fitness, een bibliotheek en nog véél meer!

Carnival staat voor FUN for All!

Lekker Amerikaans, veel eten en drinken, nergens aan hoeven denken, en vooral FUN voor iedereen. Dat is gewoon een cruise met deze Fun cruisemaatschappij! Probeer het zelf!

Wat Zijn 10 Mooie Cruise Havens Die Jij Niet Mag Missen?

Vul je naam en emailadres in en ontvang Gratis en direct een prachtig PDF met 10 mooie havens in je postvak. Geschreven i.s.m. Captaincruise! Tevens ontvang je 1 x per 2 weken een mail met interessant cruise nieuws en leuke aanbiedingen. PS: wij houden ook niet van spam. Je emailadres is veilig!